Teljes víztisztító csomag

Mindannyian szeretnénk kiegyensúlyozottan élni a hétköznapjainkat és megtalálni a testi – lelki egyensúlyt. Tudjuk azt is, hogy ebben nagy szerepe van a megfelelő mennyiségű és minőségű vízfogyasztásnak.
Szervezetünk egészséges működéséhez alacsony ásványianyag tartalmú, szűrt, tiszta vízre van szükség, ebben segítenek a víztisztító készülékeink. Sokan fordulnak hozzánk, mert szeretnének még többet tenni az egészségükért, megőrizni fiatalos lendületüket vagy egy régóta fennálló egészségügyi problémára keresnek megoldást.
Drága vitaminok és étrend kiegészítők helyett gyakran elég, ha a szervezetünkre figyelünk és saját öngyógyító folyamatait erősítjük meg egy kis segítséggel.

Másodpercenként százezer támadás éri sejtjeinket

a szabadgyökök részéről, és ha nincs elég antioxidáns, ami felveszi velük a harcot, nem csak hogy láthatóbbá válik az öregedés, de számos betegség kialakulásának is megnő a kockázata (cukorbetegség, allergia, bőrproblémák, rák). A szabadgyökök számát olyan tényezők növelhetik, mint az UV sugárzás, a stressz, a gyógyszerek, méreganyagok. Megőrizhetjük az egészségünket és fiatalos külsőnket, ha figyelünk rá, hogy minél több antioxidáns legyen a szervezetünkben. A szükséges mennyiséget nem mindig tudjuk természetes forrásokból bevinni, hiszen ehhez például 516 db almát kellene megennünk…de elérhetjük ugyanezt, egy pohár hidrogénnel dúsított víz elfogyasztásával.

Tökéletes megoldás

A teljes víztisztító csomagunkat úgy állítottuk össze, hogy tökéletes megoldást nyújtson azok számára akik nem csak alacsony ásványianyag tartalmú, szűrt, tökéletesen tiszta vizet szeretnének fogyasztani, de fontos számukra, hogy minél többet tegyenek az egészségük megőrzése érdekében. Egy ozmózisos víztisztító készülék, a Lourdes hidrogénnel dúsító készülékkel kiegészítve tökéletes választás. A Lourdes készülék mentesíti a vizet a káros vegyi anyagoktól, és megnöveli az antioxidáns tartalmát, így segít helyreállítani a szervezetünk egyensúlyát és növeli ellenálló képességét.

Miért érdemes a teljes víztisztító csomagot választanod?

  • a víztisztító kiszűri a vegyi anyagokat és szervetlen sókat
  • nincs klóros mellékíz, felesleges cipekedés és műanyag palackok
  • a Lourdes készülék gyógyászati segédeszköz, tehát egészségpénztárban elszámolható
  • a hidrogénezett víz növeli az antioxidánsok számát a szervezetben, ezáltal lassítja az öregedést
  • a Lourdes hidrogénező modern megjelenésű, hordozható készülék
  • 30 perc alatt hidrogénezett vizet készít egy pohár hidrogénezett víz = 800 db banán vagy 516 db alma

Csomag ár: 350 000Ft
+ AJÁNDÉK Zuhanyszűrő

Konyhapultba szerelhető automata RO víztisztító családok részére szivattyúval.
Reverzozmozisos rendszerrel működő OTH engedéllyel rendelkező víztisztító.

Mérete: magasság/mélység/szélesség: 44/44/25 cm.
Tartály: 9 liter, hasznos térfogata kb. 4-5 liter
Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést és 220 V-os csatlakozást igényel.
Ozmózis membrán: 0,0001 mikron nagyságú szemcsemérettel – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
Utószénszűrő (G.A.C., ezüstözött, antibakteriális): eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket. Az ezüst nagy mértékben csökkenti a baktériumok, gombák és algák elszaporodását.
Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.
Garancia: 1 év (Helytelen beszerelésre nem vállalunk garanciát.) Teljeskörű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett fél éves szűrőcsere. Mely esetben további plusz fél év garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig 7 éven keresztül.
Beszerelés: kérésre 15 000 Ft

Egészséges, tiszta ivóvizet szeretnél, vagy tovább szennyezed a környezeted és veszélyezteted az egészséged?

Kérd az ajánlatunkat!

Tudj meg többet a teljes víztisztító csomagunkról és a lehetőségeidről, kérd ajánlatunkat az űrlap kitöltésével!

Fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen, napi szinten használsz, hogy fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot!