Rólunk

Szeretnénk felhívni az emberek figyelmét a minőségi vízfogyasztás fontosságára, eloszlatni azt a tévhitet, miszerint a víztisztító felesleges luxus cikk, hisz ma már minden egészség tudatos család számára elérhető. A Tiszta Víz Kft. partnereként, Tiszta Víz Pontként fontosnak tartjuk, hogy kialakuljon egyfajta tudatosság a vízfogyasztással kapcsolatban.
A legtöbben azért választják a víztisztító berendezéseinket, mert fontos számukra, hogy tiszta, egészséges vizet fogyasszanak a mindennapok során, az otthonukban, klóros mellékíz, felesleges cipekedés és a környezet szennyezése nélkül. Sokan úgy gondolják, az ivóvíz minősége megfelelő a lakóhelyükön, vannak akik ásványvizet fogyasztanak bízva abban, hogy ezzel kivédik az esetleges szennyeződéseket és megőrzik az egészségüket. Sajnos nincs igazuk. Sokan nem tudják milyen anyagok vannak a csapvízben vagy épp a palackozott vizekben. Mi ezen szeretnénk változtatni. Ezért igyekszünk minél több anyagot, cikket, beszámolót megosztani az oldalunkon, ebben pedig nagy segítséget jelent szakértőnk, Simon László vízkutató munkássága.

Ha kérdésed van a víztisztítással, a készülékeinkkel kapcsolatban, vagy csak üzenni szeretnél nekünk, az űrlap segítségével megteheted!