Mini víztisztító csomag

Fontos, hogy megfelelő mennyiségű vizet igyunk. Na de milyet? Erről már kevesebb szó esik. Az országban sok helyen fogyasztásra alkalmas a csapvíz, maximum a jellegzetes klóros mellékvíz lehet zavaró, amit a fertőtlenítés érdekében használnak. Ennek ellenére rengeteg vegyi anyag és szennyeződés juthat a szervezetünkbe a csapvízzel. Épp ezért sokan választják az ásványvizet, egyszerűen egészségesebbnek gondolják. De nincs teljesen igazuk. 24 ezer vegyi anyag található az ásványvizekben, és ezek felelősek lehetnek különböző betegségek kialakulásáért. Az óriási kínálatból legtöbben a magas ásványianyag tartalmú vizeket keresik, pedig a túl sok ásványi anyag lerakódásokat okoz és feleslegesen terheli meg a szervezetünket. Az ideális választás az alacsony ásványianyag tartalmú, szűrt, tiszta ivóvíz, ami bárki számára elérhetővé válik a víztisztító berendezésekkel.

Ideális választás

Mini víztisztító csomagunkat általában azok választják, akik egyelőre nem szeretnének beruházni egy nagyobb készülékbe, de fontos számukra, hogy egészséges, tiszta ivóvizet fogyasszanak a mindennapok során. A leszűrt vízmennyiség 2 fő számára elegendő.

A tisztított víz előnyei:

  • kiszűri a vegyi anyagokat
  • kiszűri a szervetlen sókat
  • megbízható minőségű
  • a szervezet számára ideális ásványi anyag tartalom
  • nincs klóros mellékíz
  • segíti a szervezet méregtelenítését
  • hozzájárul egészségünk megőrzéshez
  • nincs több cipekedés
  • nem terheljük a környezetet a műanyag palackokkal

ÁR: 56 900 Ft

Konyhapultba építhető automata víztisztító két fős család részére.

Reverzozmozisos rendszerrel működő OTH engedéllyel rendelkező víztisztító.

Mérete: magasság/mélység/szélesség: 44/15/40 cm.
Tartály: átmérő 28 cm x magasság 36 cm, hasznos térfogata 6-10 liter.
Működési feltétel: min. 3-4 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést igényel. (Ha ingadozó, kicsi a nyomás, csökken a vízhozam, ebben az esetben szivattyús gép beépítését javasoljuk.)
Ozmózis membrán: 0,0001 mikron nagyságú szemcsemérettel – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.
Garancia: 1 év (Helytelen beszerelésre nem vállalunk garanciát.) Teljeskörű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett fél éves szűrőcsere. Mely esetben további plusz fél év garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig 7 éven keresztül.
Beszerelés: kérésre 15 000 Ft

Te egészséges, tiszta ivóvizet iszol vagy veszélyezteted az egészséged, miközben a környezeted is szennyezed?

Kérd az ajánlatunkat!

Tudj meg többet a mini víztisztító csomagunkról és a lehetőségeidről, kérd ajánlatunkat az űrlap kitöltésével!

Fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen, napi szinten használsz, hogy fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot!