Hidrogénező Berendezés

A hidrogénben gazdag víz fogyasztása életünk alapköve! Igyon Ön is napi 6-8 pohárral ebből a vízből és már is sokat tesz a saját és családja egészségéért. 8-10 prec alatt minden szövethez, sejthez elér, mérete miatt könnyen átjut a sejtfalon ez által a legkisebb és leghatékonyabb antioxidáns.

A hidrogénnel dúsított víz fogyasztásának előnyei:

 • Megelőzi a korai öregedést
 • Csökkenti a koleszterin szintet
 • Javítja a tápanyagok hasznosulását
 • Segít meggyógyítani a fekélyeket
 • Gyorsítja az anyagcserét
 • Méregteleníti az egész szervezetet
 • Segít megszabadulni a zsír lerakódásoktól
 • Gyorsítja a sebek gyógyulását
 • Javítja a máj funkciót
 • Segít a rosszindulatú daganatok visszaszorításában
 • Javítja a vércukor szintet

Csodálatos gyógyító víz

A Lourdes-i történet 1858-ra nyúlik vissza, amikor egy 14 éves francia szegénylány egy kísérteties fehér nőalakot látott egy sziklaüregben, a város közepén. Bernadette Soubirous egy hónap alatt nyolc alkalommal látta a nőalakot. A látomás közölte vele: Ő Szűz Mária, s azt mondta, szeretné, ha egy kápolna épülne ezen a helyen, ahová az emberek eljönnének körmenetre, majd felfedte a forrás helyét.

A forrás már legelső napokban megmutatta csodálatos tulajdonságait. Először egy lebénult kezű nő gyógyult meg. Ezt később még több gyógyulás követte, és azóta is folyamatosan érkeznek ide a gyógyulni vágyók. A meggyógyított betegségek között van daganat, tuberkulózis, szemgyulladás, ótvar, hörghurut, bénulás, stb.

Mitől vált csodálatos gyógyító vízzé ez a forrás?

Kutatások szerint az igazság egyszerűen az, hogy a csodálatos gyógyító víz aktív hidrogént tartalmaz.

A hidrogénes víz a hosszú élet kódja

Kutatások kimutatták, hogy a hidrogénben gazdag víz fogyasztása a teljes egészségi állapotunkra jó hatással van. Határozottan lassítja az öregedési folyamatokat. Tartós egészséget és vitalitást ad 60-70-80 év felett is. Hozzájárul a szervezet egészének méregtelenítéséhez, melynek következtében jobban érezzük magunkat és jobb lesz az illatunk. A hidrogénben gazdag víz az általános jólléthez szükséges, extra hozzáadott energiát nyújtja számunkra. Az olyan víz amely hidrogénben gazdag erős antioxidánsként és a szabadgyökök hatékony ellenszereként szolgál a betegségek megelőzésénél. A szabadgyökök okozói például a rákos megbetegedéseknek, cukorbetegségnek, magas vérnyomásnak és még számos betegségnek. A szabadgyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, proteineket és nukleinsavakat ez által károsodást okoznak a sejt DNS-ében. Fontos tehát, hogy immunrendszerünk további javításához emeljük a szervezetünkbe jutó antioxidánsok számát, amit a Lourdes berendezés vízével hatványozottan megtehetünk. 1,5 Liter aktív hidrogénes víz antioxidáns hatása kb. 800 banán vagy 500 alma elfogyasztásának felel meg. A Lourdes víz fogyasztásával óriásit lépünk előre betegségek megelőzősében gyógyításában.

A Lourdes berendezés gyógyászati segédeszköz, egészségpénztárban elszámolható. 

 

Egészséges, tiszta ivóvizet biztosítasz a családod számára, vagy veszélyezteted az egészségüket miközben a környezetet is szennyezed?

Amennyiben már rendelkezel víztisztító berendezéssel, csak a hidrogénező berendezésed hiányzik, kérd ajánlatunkat az űrlap kitöltésével!

Fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen, napi szinten használsz, hogy fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot!